Mobilierul astfel conceput, devine operă de artă cand armonia proporțiilor este îmbinată cu decorația artistică corespunzătoare stilului ales.

Ornamentul este o categorie estetică, reprezentand un detaliu sau un obiect integrate unui ansamblu pentru a-l înfrumuseța.

Rolul său este de a anima, a modula, a îmbogăți, a atrage atenția asupra unei componente.

Ornamentul este parte integrantă din acel ansamblu compozițional făcand fuziunea dintre formă și funcție.

Mobila realizata din lemn masiv creaza o decorare naturala prin caldura lemnului, caracterizandu-se în acelasi timp prin rezistenta în timp.

Liniile armonioase ale mobilierului din lemn masiv transforma interiorul locuintei dumneavostra într-unul deosebit de elegant.

Lucrările se execută după proiecte proprii sau după proiectul clientului respectand caracteristicile stilului solicitat.

Principiul nostru este ca forma și marimea obiectelor să corespundă funcției careia îi servesc, îmbinand astfel utilul și funcționalul cu frumosul.

Mobilierul astfel conceput, devine operă de artă cand armonia proporțiilor este îmbinată cu decorația artistică corespunzătoare stilului ales. „Nimic nu este frumos fără unitate și nu există unitate fară subordonare"

În spațiul decorat cu aceste piese de mobilier puteți crea atmosfera regală a secolelor XV-XVIII. Parfumul nobiliar dat de ambientul creat este benefic trăirilor intime.

Clasic Mobart SRL
Persoana de contact: Petre Negoi
Tel: +40.721.081.847
Email: office [-at-] mobiladearta.ro